Hirdetés
Archivum

Raksányi Krisztina a vasárnapi térdsérülése ellenére szerdán már ott lenne a pályán:

:

Hirdetés

Vasárnap a CMB Cargo UNI Gyõr nagy csatában egyenlített a bajnoki negyeddöntõ párharcban az Atomerõmû KSC Szekszárd ellen. A találkozó viharos utóélete miatt háttérbe szorult és csak kisebb figyelmet kapott, hogy az utolsó öt percet a gyõri gárda és a magyar válogatott csapatkapitánya térdsérüléssel játszotta végig. Az M4 Sport hétfõ esti kosárlabda magazinjában errõl kérdezték a játékost.

“Javulgatok. Kaptam egy ütést a térdem fölé és egybõl bevérzett, bedagadt. Az utolsó öt percet én sem nagyon tudom, hogy játszottam le, de javulgat és remélem, hogy szerdán pályára tudok lépni.” – fogalmazott Raksányi Krisztina a mûsorban. “Többször volt már ilyen sérülésem és tudtam, ha kihûlök, akkor esélyem sem lesz már visszatérni a pályára. Ezért kértem az edzõket, hogy minél elõbb cseréljenek vissza és onnantól kezdve végig is viszem.”

A Gyõr a saját szempontjából vasárnap a szezon egyik legélesebb meccsét teljesítette. Raksányi Krisztinát arról is kérdezték, hogy mi változott a csalódást keltõ alapszakaszhoz képest: “Az egységgel nem volt elõtte sem problémánk. Az alapszakasz lezárultával elmondták a klub részérõl, hogy nekünk egy teljesen új bajnokság kezdõdik. Mi ezt teljesen komolyan is vettük. Annak ellenére, hogy  20 pontos vereséget szenvedtünk az elsõ mérkõzésen Szekszárdon, egy pillanatig nem úgy mentünk ki a pályára, hogy veszíteni fogunk. Nagyon szerettünk volna nyerni.” – jelentette ki Raksányi, aki a mérkõzés utózöngéirõl nem kívánt nyilatkozni:
“Errõl semmilyen formában nem szeretnék nyilatkozni. Nekünk az a dolgunk, hogy a mérkõzéssel foglalkozzunk és a lányokkal ezt is tesszük.”

Hirdetés