Hirdetés
Archivum

Raksányi Krisztina hosszabbított a PEAC-Pécsnél:

:

Hirdetés

A PEAC-Pécs a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Raksányi Krisztinával 2019-ig szerzõdéshosszabbítást írt alá a klub.

A pécsieknél Raksányi Krisztina húzóember és igazi vezér volt az elmúlt évadban is. A bajnokságban az alapszakasz 20 találkozóján 30.9 perc alatt 10.3 pontot, 2.5 lepattanót és 3.5 gólpasszt átlagolt. A rájátszás nyolc mérkõzésén pedig 35.8 perc alatt 12.9 pont, 3.4 lepattanó és 2.8 gólpassz került a neve mellé. Raksányi a PEAC-Pécs mind a 10 Európa Kupa mérkõzésén pályára lépett. Ezeken átlagban 33.2 játékperc alatt 9.2 pontot, 2.3 lepattanót és 3.5 gólpasszt jegyeztek fel a neve mellé.

A PEAC-Pécs hivatalos honlapján Kond Árpád ügyvezetõ így értékelte a szerzõdéshosszabbítást: „Nagyon örülök annak, hogy Raksányi Krisztina õsztõl továbbra is a PEAC-PÉCS mezét viseli. Kriszta lejárt szerzõdésû játékosként nyilván több klub érdeklõdését is felkeltette, ami valahol természetes is, hiszen egy szûk piac egyik legcsillogóbb ékköve, egyik legkiválóbb játékosa õ. Hiszem, hogy a pécsi nõi kosárlabdának a legfontosabb õ. Klubunk már az év elején megkezdte a tárgyalásokat vele, mert mindenképpen szerettük volna, hogy továbbra is bennünket erõsítsen. Csupa szív játékosról van szó, aki a néhány hete lezáruló szezonban is minden energiáját megmozgatta a csapat sikere érdekében, így megértettük, hogy idõre volt szüksége ahhoz, hogy kicsit leülepedjenek a történtek benne és a PEAC-Pécs újabb ajánlatát érdemben értékelni tudja, mielõtt aláírná a szerzõdését. Most, hogy ez megtörtént, számunkra arra ad garanciát, hogy a következõ idénytõl is jelentõs célok eléréséért rajthoz álló csapatot láthat a pécsi közönség.”

Hirdetés