Hirdetés
Európa

Raksányi Krisztináék a Saint-Amand vendégei lesznek:

:

Hirdetés

A francia bajnokság harmadik fordulójában három mérkőzést rendeznek szerdán. A koronavírus által leginkább érintett három élcsapatot továbbra sem láthatjuk, de magyar szemmel a legfontosabb, hogy Raksányi Krisztinának ismét szurkolhatunk. A Tarbes 20 órától a Saint-Amand Hainaut Basket vendége lesz.

Emlékezetes meccsen maradt alul szombaton a Tarbes hazai pályán a Charnay csapatától. Egy tipikus francia középházi rangadót láthattunk. Utolsó másodperces triplával nyertek a vendégek 59-56-ra. A Tarbes 7, a Charnay 12 pontos előnyt adott le. A játék ezen hullámzása megmutatta, hogy a szezon elején járunk és nem múlt el nyomtalanul az sem, hogy halasztások határozták meg a rajtot.

A szerdai találkozón a Tarbes számára mindenképpen előnyt jelenthet, hogy már vívott tétmérkőzést. A Saint-Amand Hainaut Basket ezt nem mondhatja el magáról. Az első fordulót a teljes mezőnynek halasztották, a másodikban pedig a Lyon vendégei lettek volna és ott most nem lehet játszani a koronavírus miatt. A csapatuk teljesen kicserélődött, mindössze két játékos maradt tavalyról. Ide igazolt a ZTE-s Andjela Delic, de előzetesen felmérhetetlen a játékerejük.

Menetrend, élő statisztika

20:00 Saint Amand – Tarbes

Hirdetés