Hirdetés
Európa

Raksányi Krisztináék kulcsmeccset játszanak:

:

Fotó: CDB Clarinos Tenerife

Hirdetés

Az Európa Kupa 5. fordulójában a Tenerife, Raksányi Krisztinával a soraiban a Banco Sardegna Sassarit fogadja. Mindkét gárda 1 győzelemmel és 3 vereséggel rendelkezik. Csak a győztesnek marad esélye az utolsó fordulóra, hogy bekerüljön a legjobb csoportharmadikak közé és bejusson a rájátszásba.

Úgy várja ezt a kulcsmeccset a Tenerife és a Sassari, hogy egyikük sincs jó formában. Raksányi Kriszináékat hétről hétre követjük. Az utolsó hat meccsét a Tenerife elveszítette. Sőt, az utolsó 10 találkozójukból is csak mindössze kettőt nyertek meg. A Sassari az utolsó 10 meccséből hármat tudott hozni.

A Tenerife legutóbb a spanyol élvonal 9. fordulójában a hazai pályán 59-53-ra alulmaradt a Bembibre gárdájával szemben. Jó kezdés után nem tudták megtörni riválisukat. Raksányi Krisztina 33 perc alatt 8 pontot és 2 lepattanót jegyzett. A Sassari viszont egy közvetlen riválist, a Moncalierit 88-74-re győzte le. Jessica Shepard és Maggie Lucas kettősét kell kiemelni, akik a pontjaik nagy részét szállítják. A 88-ból 73-at értek el vasárnap.

Október 21-én a Tenerife 82-64-re nyerte a Sassari otthonában. Azóta megjött Megan Walker és így távozott Paola Ferrari. Kaela Davis is elhagyta a klubot, a Galatasaray-hoz ment. Érkezett viszont a szlovák Zofia Hruscakova. Egy siker nagy lökést adhatna a Tenerifének, nem csak a továbbjutási esélyek életben tartását, de akár egy olyan lendületet, amivel a bajnokságban is profitálhatnának.

A 20 óra 30 perckor kezdődő összecsapás ÉLŐ STATISZTIKÁJA itt érhető el. Az ÉLŐKÉPES KÖZVETÍTÉS itt látható.

Hirdetés