Hirdetés
Hirdetés
Európa

Raksányi Krisztináknak nem sikerült a bravúr a Spanyol Szuperkupán:

:

Fotó: A. Nevado / FEB

Hirdetés

Szombaton és vasárnap San Cristóbal de La Laguna adott otthont a Spanyol Szuperkupa négyes döntőjének, mely során a házigazda CDB Clarinos Tenerife színeiben a válogatottunk csapatkapitányának, Raksányi Krisztinának szurkolhattunk.

A Tenerife az elődöntőben 68-58-ra alulmaradt a Valenciával szemben. Az Euroliga selejtezőre készülő valenciai együttes már az első negyedben 20-4-re ellépett és végig kézben tartotta az irányítást. Raksányi Krisztinát faultproblémák hátráltatták, az első negyedben begyűjtött három személyi hibát, de így is közel 27 percet töltött a pályán. Ez idő alatt 4 ponttal és 1 lepattanóval zárt.

A másik elődöntőben a bajnoki címvédő, Euroliga döntős Salamanca 63-61-re győzte le a Gironát. A vasárnap esti fináléban a Valencia a második negyedtől dominálva 81-63-ra múlta felül Roberto Iniguez együttesét. A Spanyol Szuperkupa MVP-je Cristina Ouviña lett, aki 11 pontja mellé 12 lepattanót is leszedett a fináléban.

A spanyol élvonal küzdelmei szeptember 25-én, szombaton a kezdődnek. A nyitó fordulóban Raksányi Krisztináék Salamancába látogatnak.

Fotó: A. Nevado / FEB

Hirdetés