Hirdetés
USA

Rangadók várnak a magyar lányokra az Egyesült Államokban:

:

Hirdetés

Az előttünk álló napokban ismét több kifejezetten ígérkező találkozót vívnak a tengerentúlon tanuló magyar lányok.

Az Ohio State a Maryland gárdáját fogadja csütörtökről péntekre virradóra. A Big Ten legutóbbi két szezonjának bajnoka találkozik. Juhász Dorkáék január elején 10 pontos vereséget szenvedtek. Hazai pályán bravúrra készülnek. Vasárnap is pályára lép az Ohio State, amikor a Nebraskát fogadják. Itt esélyesek lesznek.

A Duquesne csütörtökről péntekre virradóra a St. Bonaventure mérkőzik, akik 2-5-ös mutatóval közvetlen riválisok. Vasárnap pedig Atlantic-10 egyik élcsapatához a VCU gárdájához látogatnak Aho Nináék. A konferencia ellenfelek ellen a VCU még veretlen.

Az elmúlt három meccsét elveszítő UTSA alakulatára csütörtökről péntekre virradóra az UAB, majd szombaton a Middle Tennessee vár. Tóth Tímeáék a C-USA két élcsapatával mérkőznek, bravúr lenne akárcsak egy siker is.

Forduljunk a Divízió II irányába. Nagy Dorottyáék továbbra is meggyőző teljesítménnyel menetelnek, a konferenciájukban veretlenek. Szerdáról csütörtökre virradóra csúcsrangadón fogadják közvetlen üldözőjüket, a konferenciát tekintve 9/2-es mérleggel álló Eckerd gárdáját. December elején 57-54-re sikerült legyőzni őket. Szombaton pedig a Rollins lesz a rivális, ott egyértelműen esélyes a Tampa.

Az UMSL Tritonok együttese nagy bravúrt ért el legutóbb. Most két hazai meccsel folytatják Szörény Lauráék. Csütörtökről péntekre jön a GLVC bajnokságában élcsapatnak számító, 7/3-as mutatóval álló Southern Indiana érkezik. Szombaton pedig egy közvetlen ellenfél, a McKendree, akik az UMSL alakulatához hasonlóan 3/7-es mérleget tudhatnak magukénak.

Hirdetés