Hirdetés
Archivum

Rangos elismeréseket kapott Sopron a Final4 rendezés után:

:

Hirdetés

A Sopron Basket a hivatalos honlapján gyûjtötte csokorban az Euroliga Final4 után érkezõ elismerõ szavakat. Mi magunk részérõl csak annyit tudunk hozzátenni: Köszönjük Sopron! Fantasztikus élmény volt!

Fotó: Sopron Basket

Fotó: Sopron Basket

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

A FIBA európai vonalának elsõ számú embere, Kamil Novak hivatalos levélben is megköszönte az elmúlt két esztendõ meleg fogadtatását, a kiváló rendezést, és mindazt a befektetett energiát, mellyel klubunk hozzájárul a nõi kosárlabda fejlõdéséhez a kontinensen. Kiemelte a csodás atmoszférát, a szurkolók játék iránti szenvedélyét, mellyel az idei rendezvény is felejthetetlenre sikeredett.

<!–[hirdetes]–>

A FIBA szervezõbizottságának munkatársai már a záró banketten, majd késõbb emailben is kiemelték, hogy nagyon örültek a pályázatunknak, mivel a rendelkezésre álló rövid idõ alatt úgy gondolták, csak a mi tapasztalt stábunk tud egy ilyen monumentális rendezvényt sikeresen a tetõ alá hozni. A nõi kosárlabda elsõ számú szakírója, Paul Nilsen a twitter oldalán fejezte ki elismerését.

Fotó: Sopron Basket
Fotó: Sopron Basket

A táblás házat vonzó rendezvényen naponta 3000 szurkoló fordult meg. Közel 100 önkéntes, és egy kibõvített stáb dolgozott a nap 24 órájában azért, hogy idén is legalább olyan színvonalas FINAL4-t hozzunk össze, mint tavaly. A visszajelzések alapján megugrottuk az általunk 2018-ban magasra helyezett lécet, melyért ezúton is nagy köszönet jár mindenkinek, aki segített minket a munkájával!

A mérkõzéseken túl számos kísérõ program is színesítette a tornát. A szurkolói zónákban riportok is készültek, melyek során megszólalt Károlyi Andrea, Teja Oblak és Candice Dupree is.

Visszatekintõ is készült, melynek keretében Amanda Zahuit is mikrofonvégre kaptuk.

Fotó: Sopron Basket
Fotó: Sopron Basket

A gyerekekre is gondoltunk a szervezés során. Voltak, akik a csarnok környékén, a Decathlon által kialakított részen játékos feladatokon vettek részt, mások a Throne Zone részen fotózkodtak többek között az Európa-bajnokság kabalafiguráival, akadémiánk darazsai pedig a pályán is megmutathatták magukat a mérkõzések szünetében. Sõt, a szerencsésekrõl egy közös fotó is készült a FIBA fõtitkárának, Andreas Zagklis és családjának jelenlétében, aki elõször tisztelte meg jelenlétével a nõi Euroliga sorozatának végsõ csatározását!

Idén is emlékezetes FINAL4-t zártunk, mely beírta magát az európai nõi kosárlabdázás aranyoldalaira.

Hirdetés