Hirdetés
Archivum

Rasheed Rita hosszabbított az Aluinvent DVTK-val:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a következõ évadban is a csapatot erõsíti Rasheed Rita.

A DVTK közleménye kiemeli, hogy Rasheed Rita az elmúlt szezonban átlagban 6,5 pontot szerzett, valamint 1,73 assziszttal szolgálta ki a társakat. Aktív részese volt a Magyar Kupát elhódító, az Európa Kupában negyeddöntõt játszó miskolci csapatnak.

„Magyarországon nem szerettem volna másik klubba igazolni, külföld jöhetett volna szóba, de végül elvetettem ezt a lehetõséget. Az Aluinvent DVTK meg szeretett volna tartani, míg a külföldi lehetõség csak körvonalazódott, én pedig nem akartam várni. Másfél év alatt megismertem a klubot, a várost, jól érzem magam, a drukkerek extrák, ilyen szurkolótábort kívánni sem lehetne jobbat. A kiváló körülményeknek köszönhetõen sikereket értünk el, minden egyben van, harmóniában vagyok.” – idézi Rasheed Rita szavait az Aluinvent DVTK közleménye.

A következõ szezonnal kapcsolatban Rasheed Rita ismét kiegyensúlyozott küzdelemre számít a bajnokságban, ahol célnak a döntõ elérését nevezte meg a klub közleményében.

Az Aluinvent DVTK kerete formálódik a következõ szezonra. A vezetõedzõ Maikel Lopez mellett a játékosok közül Czank Tímea, Tina Jovanoviæ, Horváth Bernadett és immár Rasheed Rita rendelkezik élõ szerzõdéssel a következõ szezonra.

„Minden csapat életében nagyon fontos a stabilitás, ami a kosárlabdában elsõsorban azt jelenti, hogy fontos a csapat magjának együtt tartása. – Örülök, hogy Timi és Tina, valamint a szerzõdéssel rendelkezõ Betti után Rita is elfogadta az ajánlatunkat, és nálunk játszik a következõ idényben is. Egyúttal sok boldogságot kívánok a küszöbön álló esküvõje alkalmából!” – nyilatkozta Szabó Tamás ügyvezetõ a klub honlapján.
 

Forrás: DVTK.eu

Hirdetés