Hirdetés
Archivum

Rátgéber László a Fenerbahce együttesénél folytatja:

:

Hirdetés

1 komment

Rátgéber László bejelentette, hogy az elõttünk álló 2010/2011-es idényben a Fenerbahce együttesénél folytatja pályafutását. Az EuroLiga gyõztes szakembert azért szerzõdtette az isztambuli sztárklub, hogy a legrangosabb európai kupasorozat négyes döntõjébe vezesse õket.

A Fener komoly terveket szövöget, új csarnokuk mellé sztárjátékosok is érkezhetnek a török fõvárosba. A nemzetközi zuhanyhíradó Diana Taurasi vendégjátékát vetíti elõre, melyrõl Rátgéber a Nemzeti Sport Online kérdése csak annyit válaszolt, hogy „egy világhírû játékossal egyébként már meg is állapodott a klub”.

Az idei kiírásban az EuroLigában a legjobb nyolc közé jutó gárda idén sem spórolt, a világ egyik legjobbját Penny Taylor-t és a szintén kiemelkedõ képességû Nicole Powell-t foglalkoztatta. A Fener erõssége a minõségi légiósokon túl abban rejlik, hogy a török válogatott szinte összes nemzetközi jegyzett játékosát a keretében tudhatja.

A másik isztambuli óriás a Galatasaray is hatalmas erõsítéseket tervez, Sylvia Fowles és Seimone Augustus szerzõdtetésérõl szólnak a hírek, igaz a Galata hangzatos májusi tervei nem mindig realizálódnak októberre. Esetükben ezen híreket óvatosan kell kezelni.

Hirdetés