Hirdetés
Utánpótlás

Rátkai Eszter: Mintha nem is hagytam volna ki ilyen hosszú időt, egyszerűen csak élveztem, hogy újra pályán lehetek:

:

Hirdetés

Hátsérülés miatt négy hónapot hagyott ki az NKA Pécs tehetsége Rátkai Eszter, akivel az UtanpótlásSport készített riportot.

A lap összeállítása kiemeli: a Kecskemét ellen játszotta első meccsét, amelyen 14 pontot és 18-as VAL-mutatót jegyzett. Korábbi klubjával, a Vasassal szemben még ennél is jobban folytatta: 19 pontot, 10 lepattanót, 4 szerzett labdát és 3 gólpasszt ért el.

Eleinte tartottam tőle, hogy mennyire fogom bírni kondival, de a rehabilitáció alattviszonylag sikerült szintet tartanom magam, úgyhogy ennek is köszönhetően fizikailag elég gyorsan formába lendültem – mondta Eszter. – Nagyon furcsa érzések kavarogtak bennem a Kecskemét elleni visszatérő meccsen. Szokatlan volt, hogy ezúttal nem a saját csapattársaim ellen, hanem kvázi ismeretlen ellenféllel szemben játszok. Az elején lepergett bennem, hogy igazából milyen gyorsan el is telt ez a négy hónap. Majd a kezdeti bizonytalanságok után hamar belelendültem. Mintha nem is hagytam volna ki ilyen hosszú időt, egyszerűen csak élveztem, hogy újra pályán lehetek.

– idézi Rátkai Eszter szavait UtanpótlásSport portál, melynek a fiatal játékos azt is elmondta:

„Mostanra minden szempontból otthon érzem magam Pécsen, az első évben minden nagyon új és szokatlan volt, bele kellet rázódnom, de most már teljes mértékben beilleszkedtem. Remekül telnek az edzések is, Meszler Balázs edzővel és a lányokkal is jól megtaláljuk a közös hangot. Szóval nagyon bizakodó vagyok, sokra hivatott a csapatunk. Remélem, beérik majd a rengeteg munka, és a bajnokságok végjátékában jól fogunk szerepelni.”

A teljes riport IDE KATTINTVA olvasható.

Hirdetés