Hirdetés
Magyarország

Reakciók a BEAC – DVTK találkozó után:

:

Hirdetés

Szombaton a 13. fordulóból pótoltak egy mérkőzést a hazai élvonalban. Ezen az Aluinvent DVTK 83-77-es győzelmet aratott az ELTE-BEAC Újbuda otthonában. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

ELTE-BEAC Újbuda – Aluinvent DVTK 77-83 (19-22, 14-20, 21-23, 23-18)

Beszámoló, statisztika ITT

Balogh Judit (vezetőedző, ELTE-BEAC Újbuda): Aki ma kijött erre a meccsre, tényleg jó mérkőzést láthatott, annak ellenére, hogy mindkét csapat rengeteget hibázott a találkozón. A mai meccs tanulsága, hogy a legfontosabb a hit, mert bár mindent nem lehet hittel elérni, sok mindent igen – és a káposztalevesben is lehet kolbász.

Cziczás László (vezetőedző, Aluinvent DVTK): Kemény mérkőzés volt, a BEAC nagyon jó formát mutatott hazai pályán, mi pedig talán a szezon legrosszabb játékát produkáltuk, talán nem voltunk már fejben itt ezen a találkozón. Annak örülhetünk, hogy ennek ellenére sikerült győznünk és stabilizáltuk második helyünket a tabellán.

Mérész Beatrix (ELTE-BEAC Újbuda): Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert óriásit küzdöttünk. A második negyed utolsó öt percébe sajnos belealudtunk, de örülök, hogy ezzel együtt volt tartása a csapatnak az utolsó pillanatig.

Goree Cyesha (Aluinvent DVTK): Kemény meccset játszottunk, a hazaiaknak jár a dicséret, de a kosárlabda ilyen, a végén mi örülhettünk.

Fotó: Girgász Péter / ELTE-BEAC Újbuda 

Hirdetés