Hirdetés
Magyarország

Reakciók a BEAC-Sopron mérkőzést követően:

:

Hirdetés

Szombaton a Sopron Basket a harmadik negyedtől dominálva 95-66-ra verte az ELTE-BEAC Újbudát. Nyilatkozatcsokor a találkozót követően a kosarsport.hu segítségével.

ELTE BEAC-Újbuda – Sopron Basket 66-95 (21-23, 21-25, 7-23, 17-24)

Beszámoló, statisztika ITT

Balogh Judit (vezetőedző, ELTE-BEAC Újbuda): A 17. percben gondolkodtuk azon, hogy lekapcsoljuk a villanyt, és akkor véget ér a mérkőzés mert akkor még egál volt. Sajnos nem lehet lekapcsolni, mert aztán nem tudjuk visszakapcsolni – így elszálltak a győzelmi esélyeink.

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Szégyelljük magunkat az első félidei játékunk miatt, a csapat nevében én is. Ez nem méltó hozzánk, hogy így játsszunk! A második félidőben javult a játékunk és a védekezésünk. De nem lehet szó nélkül elmenni az első félidő teljesítménye mellett.

Galántai Alma (ELTE-BEAC Újbuda): Végre a fiataljaink bátrabban szálltak be a mérkőzésbe. Ezen a héten nagyon odafigyeltünk az edzésmunkára és talán meg is lett az eredménye.

Candice Dupee (Sopron Basket): Az eddigi legrosszabb félidőnket játszottuk. Az edzőnk félidei fejmosása után feljavult a védekezésünk és így már szép kosárlabdát tudtunk mutatni.

Fotó: ELTE-BEAC Újbuda / Girgász Péter

 

Hirdetés