Hirdetés
Magyarország

Reakciók a Cegléd – Csata mérkőzés után:

:

Hirdetés

A 11. forduló utolsó mérkőzésén az NKE-FCSM Csata a VBW CEKK Cegléd otthonában 81-62-es győzelmet aratott. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

VBW CEKK Cegléd – NKE-FCSM Csata 62-81 (17-22, 14-19, 16-19, 15-21)

Beszámoló, statisztika ITT

Gabriel Carrasco (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): A Csata megmutatta, miért áll a második helyen. Mi nagyon sok ziccert hibáztunk el, sok volt az eladott labdánk, amiket a védekezésbeli hibáinkkal együtt megbüntetett az ellenfelünk.

Tursics Krisztián (vezetőedző, NKE-FCSM Csata): Volt egy tervünk, amit sikerült betartani. Örülök neki, hogy az előző meccsen problémás védekezésünk most jól működött, és a támadásainkban is voltak nagyon jó periódusok. Szeretnénk ezen az úton továbbmenni.

Kobolák Cintia (VBW CEKK Cegléd): Gratulálok a Csatának, szerintem egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, mindkét csapat maximumon pörgött. Sajnos ez a mi oldalunkon nem úgy sült el, ahogy szerettük volna, nagyon sokat hibáztunk, amit a Csata megbüntetett, rengeteg üres hármast kaptunk. Akárhányszor próbáltunk visszajönni, mindig jött egy újabb hiba, amit megbüntettek.

Megan Gustafson (NKE-FCSM Csata): Örülünk a győzelemnek. Jó volt látni, hogy amit védekezésben gyakoroltunk, azt meg tudtuk valósítani, jól kaptuk el a fonalat védekezésben, és a jó védekezés hozta magával a jó támadásokat is.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés