Hirdetés
Magyarország

Reakciók a Cegléd – Sopron mérkőzést követően:

:

Hirdetés

A Sopron Basket 75-66-os sikert aratott a VBW CEKK Cegléd otthonában. A reakciókat a kosarsport.hu segítségével gyűjtöttük csokorba.

VBW CEKK Cegléd – Sopron Basket 66-75 (17-20, 14-20, 18-21, 17-14)

Beszámoló, statisztika ITT

Gabriel Carrasco (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): Jól harcoltak a lányok, de még mindig sok labdát adunk el. Ha azt is figyelembe vesszük, hogy volt, aki sérüléssel bajlódott mérkőzés közben is, akkor elégedettek lehetünk az eredménnyel, de még sok hibát kell kijavítanunk a folytatásra, megtartva ezt a harcos hozzáállást.

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): A győzelemnek örülünk, de a mutatott játékkal nem vagyok elégedett. Érződik, hogy az utóbbi időben keveset tudtunk edzeni, és nem is olyan intenzitással, mint szoktunk. Ezen azonnal változtatni is fogunk és bízom benne, hogy ezzel egyenes arányban javul majd a játékunk is.

Gorjanácz Ágnes (VBW CEKK Cegléd): Nagyon jól és agresszívan védekező Sopron volt az ellenfelünk, így azt gondolom, a 9 pontos vereség jó eredmény. Ahogy az edzőnk is mondta, sok volt az eladott labdánk, ami részben az agresszív védekezésnek köszönhető.

Határ Bernadett (Sopron Basket): Nem lehetünk elégedettek. Nem használtuk ki a lehetőségeket, de úgy gondolom, ebből a meccsből sokat tanulunk, tudjuk, min kell sokat dolgoznunk majd edzésen.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés