Hirdetés
Magyarország

Reakciók a Csata – DVTK rangadó után:

:

Hirdetés

A hazai élvonal 19. fordulójának rangadóján az NKE-FCSM Csata 77-73-ra győzte le az Aluinvent DVTK gárdáját. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

NKE-FCSM Csata – Aluinvent DVTK 77-73 (18-21, 18-20, 23-12, 18-20)

Beszámoló, statisztika ITT

Tursics Krisztián (vezetőedző, NKE-FCSM Csata): Kiváló mérkőzés volt, óriási küzdelemmel, sok energiával. Sokáig küszködtünk a lepattanózással, 16 támadólepattanót szedett a DVTK – ebben továbbra is javulnunk kell. A második félidő előtt azt mondtam a lányoknak, hogy változtatni kell, ha nyerni akarunk. Ez jól sikerült, kiválóan működött a zóna és Shatori Walkert is jól kivettük a játékból, hiszen csak 2 pontot szerzett. Remélem, még sok ilyen hangulatú mérkőzésünk lesz a szezonban. Sok sikert a DVTK-nak a további meccsekhez és a rájátszáshoz.

Cziczás László (vezetőedző, Aluinvent DVTK): Az okozta a vereségünket, hogy a harmadik negyedet rosszul kezdtük és bennmaradtunk az öltözőben. Rossz döntéseket hoztunk, sok volt az eladott labdánk és rosszul ismertük fel a helyzeteket is. Ettől lendületbe jött a Csata, erre megint csak rosszul reagáltunk. Most jönnek majd a szezon legfontosabb meccsei. Még mindig a saját kezünkben van a sorsunk az alapszakasz második helyét illetően, dolgozunk tovább, hogy ezt megszerezzük. Gratulálok a Csatának.

Horváth Bernadett (NKE-FCSM Csata): A mérkőzés elején komoly gondjaink voltak a védőlepattanók megszerzésével, így az ellenfelünk második és harmadik esélyből szerzett pontokat. Nagyon komoly csapatmunka kellett ehhez a győzelemhez, mindenki, így a padról beszállók is hozzátettek a játékunkhoz. Büszke vagyok a csapatra, dolgozunk tovább.

Maja Skoric (Aluinvent DVTK): Tudtuk, hogy a Csata az egyik legjobb tripladobó csapat a bajnokságban, mégis hagytuk őket távolról dobni. Régen játszottunk bajnoki mérkőzést, talán emiatt veszítettünk. A bajnokság legfontosabb meccsei még csak most következnek. Gratulálok a Csatának.

Fotó: Szilágyi Dénes – NKE-FCSM Csata

Hirdetés