Hirdetés
Magyarország

Reakciók a DVTK – Csata rangadó után:

:

Hirdetés

A 8. forduló rangadóján az Aluinvent DVTK 83-79-re legyőzte az NKE-FCSM Csatát. Nézzük, hogy a főszereplők miként értékelték a találkozót.

Aluinvent DVTK – NKE-FCSM Csata 83-79 (23-21, 22-21, 24-14, 14-23)

Cziczás László (vezetőedző, Aluinvent DVTK): Gratulálok a Csatának, vért kellett izzadnunk a győzelemért. Azt gondolom, hogy ők már nem csak az a csapat, amelyik szeretne jó meccseket játszani, hanem egy topcsapat, melyben 4-5 játékosa bármelyik magyar klub színeiben pályára kerülhetne. Óriási hullámvasút volt ez a mérkőzés, hiszen az utolsó 7 percben egy agyonnyert meccset hagytunk szorossá válni. Talán mentális gond, ki kell vizsgálnunk az okokat.

Tursics Krisztián (vezetőedző, NKE-FCSM Csata): Gratuálok a DVTK-nak, megérdemelten nyertek. Némileg csalódott vagyok a 16 eladott labdánk miatt és az ebből kapott sok 1-0-s ziccer miatt. Szenvedtünk és nehezen tudtuk megoldani a side védekezés elleni támadást. Rendkívül rosszul érintett bennünket, hogy az első félidőben elvesztettük Horváth Bettit, az első számú irányítónkat, mely egy ilyen rotációval dolgozó csapat esetében, mint a miénk meglehetősen érzékenyen érintett engem és a csapatot is. De természetesen gratulálok a saját csapatomnak is, hiszen 17 pontos hátrányból álltunk fel.

Shatori Walker-Kimbrough (Aluinvent DVTK): Roppant fontos mérkőzés várt ránk, melyen ellenfelünk nagyban megnehezítette a dolgunkat.

Megan Gustafson (NKE-FCSM Csata): A mérkőzés nagy részében derekasan küzdöttünk, nagy hátrányunk ellenére sem adtuk fel és szorossá tettük a végjátékot.

Forrás: kosarsport.hu

Hirdetés