Hirdetés
Magyarország

Reakciók a DVTK – PINKK mérkőzés után:

:

Hirdetés

Szerdán egy találkozót rendeztek a hazai élvonalban. A 9. fordulóból elhalasztott összecsapáson az Aluinvent DVTK 88-61-re legyőzte a PINKK Pécsi 424 gárdáját.

Aluinvent DVTK – PINKK-Pécsi 424 88-61 (17-11, 19-18, 19-16, 33-16)

Beszámoló, statisztika ITT

Cziczás László (vezetőedző, Aluinvent DVTK): Nagyon jó felkészülés volt ez a hétvégi mérkőzésre. Még mindig nem vagyunk olyan karakteres csapat, mint amilyet szeretnék látni. Dolgozunk sokat, hogy visszanyerjük a régi énünket. A kötelező győzelmet behúztuk, és ezt tervezzük vasárnap is

Vanja Miljković (vezetőedző, PINKK-Pécsi 424): A mérkőzés elején jól tartottuk magunkat, a második félidőben azonban elfogyott a koncentrációnk és az energiánk, így alakult ki ez a nagy különbség.

Zele Dorina (Aluinvent DVTK): A mai nap mindenképp öröm, hogy meg tudtuk nyerni ezt a mérkőzést. Sokször pontatlanul játszottunk, illetve a dobásaink – főleg az első félidőben – nem jöttek össze. Ezekben mindenképpen javulnunk kell és fel kell keményednünk, hogy a későbbiekben megnyerjük a mérkőzéseinket.

Szücs Lilla (PINKK-Pécsi 424): A mérkőzés elején jól védekeztünk, meg tudtuk állítani a hazai csapatot. A második félidőben kijött a két csapat kerete között meglévő erőfölény a diósgyőriek javára, emiatt nem tudtuk tartani azt távolságot, amit az első félidőben.

Forrás: kosarsport.hu

Fotó: kosarsport.hu – DVTK.eu

Hirdetés