Hirdetés
Magyarország

Reakciók a DVTK – Sopron rangadót követően:

:

Hirdetés

Két hosszabbítást, drámai küzdelmet hozott az Aluinvent DVTK és a Sopron Basket rangadója. Végül 95-91-es sikert aratott a Sopron. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

Aluinvent DVTK – Sopron Basket 91-95 (30-21, 12-24, 23-14, 12-18, 8-8, 6-10)

Beszámoló, statisztikai ITT

Cziczás László (vezetőedző, Aluinvent DVTK): Gratulálok a Sopronnak, megérdemeltem nyerték meg a találkozót. Azt gondolom, hogy az a csapat, amelyik elbírja az ellene szurkolók nyomását, az nagy dolog. Még nagyobb gratuláció jár a saját csapatomnak, hiszen Goree nélkül játszottunk egy olyan ellenféllel, amelyik éppen a palánk alatt a legveszélyesebb, ez megsüvegelendő. Megpróbálunk a csütörtöki Magyar Kupa negyeddöntőre még jobban felkészülni, és bravúrt elérni. Ma is közel voltunk a bravúrhoz, ha történetesen mi nyerünk egy kosárral, akkor sem szólhatott volna senki egy szót sem. A kosárlabda ünnepe volt ez a találkozó.

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Én is szeretnék gratulálni a DVTK-nak a teljesítményükhöz. Akik eljöttek ma a csarnokba, fantasztikus hangulatot teremtettek, és két olyan csapat csatáját láthatták, akik vérre menő küzdelmet folytattak és igazi presztízskérdést csináltak a mérkőzésből. Azt gondolom, ez visz előre, a játékosokat és minket, edzőket is. Voltak ugyan hibáink és rossz megoldásaink, de egy ilyen kőkemény hét után, amikor a fizikai felkészítésre helyeztük a hangsúlyt, nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy így beleálltak a meccsbe.

Medgyessy Dóra (Aluinvent DVTK): Nagyon büszke vagyok a csapatomra és a közönségre is, az ő segítségükre is szükség volt, hogy meccsben tudjunk lenni. Jövő csütörtökön is szeretnénk bizonyítani, hogy van tartása a csapatnak és fel tudjuk venni a versenyt.

Jelena Brooks (Sopron Basket): Ez volt az egyik legkeményebb meccsünk a szezonban, az Euroligát is beleértve. Rendkívüli fizikai erőfeszítést igényelt a mai mérkőzés. Gratulálok a Miskolcnak és a saját csapatomnak is, hiszen kétszeri hosszabbításban nyertünk. Elkövettünk hibákat, amelyekből tanulnunk kell. Négy nap múlva újra megmérkőzünk, biztosan nem lesz könnyű meccs az sem. Ezt a néhány napot fel kell tudnunk használni arra, hogy készen legyünk.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés