Hirdetés
Magyarország

Reakciók a DVTK – Vasas összecsapást követően:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK 99-69-re legyőzte a Vasas Akadémiát a hazai élvonal 17. fordulójában. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

Aluinvent DVTK – Vasas Akadémia 99-69 (31-9, 20-20, 22-18, 26-22)

Beszámoló, statisztika ITT

Cziczás László (vezetőedző, Aluinvent DVTK): Egyik szemem sír, a másik nevet. Játékosaim nagyon sok energiát beleadtak ebbe a mérkőzésbe és szép győzelmet arattak. Másrészt viszont nem jó érzés az ország egyik legtehetségesebb játékosát és edzőjét letörve látni. Nagyon készültünk erre az összecsapásra, mert a Vasas komoly játékerőt képvisel és ezt többször bizonyította már. Mi profi csapat vagyunk, azzal tiszteltük meg ellenfelünket, hogy végig hajtottunk. Ellentmondást nem tűrően játszottunk az első tíz percben, amivel el is döntöttük a találkozót, viszont ellenfelünk ezután nem esett össze, és jó játék alakult ki.

Földi Attila (vezetőedző, Vasas Akadémia): Olyan mintha egész héten nem csináltunk volna semmit, pedig jó edzésmunkát végeztünk, aztán idejövünk és tíz perc alatt lerendezzük a mérkőzést, leginkább persze saját hibáinknak köszönhetően. Mindig rossz kikapni, de itt legalább annyiból jó, hogy a barátom nyert.

Cyesha Goree (Aluinvent DVTK): Bár volt néhány eladott labdánk ami problémát okozhatott volna, de jól találtuk meg a dobóhelyzeteinket, amelyeket sikerült kosárra váltanunk legtöbbször.

Tóth Orsolya (Vasas Akadémia): Gratulálok a hazai csapatnak. Sajnos nem jól kezdtük a mérkőzést, sem támadásunk, sem védekezésünk nem volt megfelelő. A második félidőben próbáltuk felszívni magunkat, ennyire sikerült.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés