Hirdetés
Magyarország

Reakciók a Győr – Cegléd találkozó után:

:

Hirdetés

A hazai élvonal 20. fordulójában az UNI-Győr – MÉLY 72-64-re verte a VBW CEKK Ceglédet. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

UNI Győr – MÉLY-ÚT – VBW CEKK Cegléd 72-64 (29-16, 12-13, 16-18, 15-17)

Beszámoló, statisztika ITT

Merim Mehmedovic (vezetőedző, UNI-Győr – MÉLY-ÚT): Csapat az önbizalmát valamikor elveszítette, ez kihat a teljesítményre. Jól dolgozunk az edzésen, a meccsen, de egy-két perc rövidzárlatnál bepánikolunk. Ebből kell kijönni a jövőben. El kell hinni, hogy képesek vagyunk győzni bárki ellen.

Gabriel Carrasco (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): Az első negyedben puhábbak voltunk, a győriek erős keretükkel ezt kihasználták. Utána elégedett vagyok a csapattal, mindkét csapat megnyerhette volna a mérkőzést, ez a győrieknek sikerült. Ilyen a kosárlabda, csak egy győzhet.

Asia Taylor (UNI-Győr – MÉLY-ÚT): Az elején jó teljesítményt nyújtottunk, gyorsak voltunk, folyamatos volt a játékunk. Utána nehezen találtuk az ellenfél védekezésének ellenszerét, de a végén csapatként jól működtünk, és sikerült megnyerni a meccset.

Ekaterina Szotiriu (VBW CEKK Cegléd): Gratulálok a győrieknek. Kemény meccs volt, az elején sok könnyű labdát engedtünk az ellenfélnek, de vissza tudtunk jönni, majdnem meg is nyertük a csatát. Büszke vagyok a csapatra.

Hirdetés