Hirdetés
Magyarország

Reakciók a Győr szerdai győzelme után:

:

Hirdetés

Az UNI Győr – MÉLY ÚT magabiztos győzelemmel debütált az Európa Kupában. A portugál Olivais csapatát 76-62-re múlta felül Milos Pavlovic gárdája. Reakciók az összecsapás után.

UNI Győr – MÉLY-ÚT – Olivais F.C. 76-62 (18-19, 23-15, 20-16, 15-12)

Beszámoló, statisztika ITT

Milos Pavlovic (vezetőedző, UNI Győr – MÉLY-ÚT): – Nem vagyok teljesen boldog, mert a győzelem ugyan megvan, de sok rossz döntést hoztunk. Jobb csapat vagyunk egyénileg és csapatként is, mint a portugál, ez most elég volt, de máskor ez kevés lesz. Sok kosarat kaptunk egy-egyezés után. Sokat kell még dolgoznunk.

Fotó: FIBA.Basketball

Eugenio Rodrigues (vezetőedző, Olivais F.C.): – Vegyes érzéseim vannak, mert kikaptunk, ezért elégedett nem lehetek, de voltak olyan elemei a játéknak, melyek jól működtek.

Török Ágnes (UNI Győr – MÉLY-ÚT): – Örülök a győzelemnek, magas fordulatszámon pörögtünk. Most belefértek a hibák. Fiataljaink is eredményesen mutatkoztak be, ami szintén nagyon fontos volt.

Ana Radovics (Olivais F.C.): – Az első negyedben eredményesek voltunk, utána elveszítettük a fonalat, kicsit elfáradtunk, ez vezetett ahhoz, hogy nem volt esélyünk már.

Hirdetés