Hirdetés
Archivum

Reakciók a Halcon Avenida – MiZo Pécs 2010 után:

:

Hirdetés

Jordi Fernandez: „Jól játszott ellenfelünk, így az egész meccsen koncentrálnunk kellett. Boldog vagyok, mert csapatom remek munkát végzett ezen az estén.”

Marta Xargay: „Kemény meccs volt, egy percre sem engedhettünk ki. Örülök, hogy sikerült megszerezni a gyõzelmet és annak is, hogy sérülésem a múlté.”

Fûzy Ákos: “Két érzés motoszkál bennem, a csalódottság és a büszkeség, de most a büszkeség erõsebb bennem. Nagyon harcos csapat benyomását keltettük, a nehéz helyzetekbõl is talpra tudtunk állni. Jól reagáltunk a taktikai változtatásokra, Dalma remekül irányította a csapatot, jól védekezett. Gyõzelmi esélyeink is voltak, ezzel együtt a játékunk is fejlõdött, volt tartása a csapatnak. Belegondolunk, most itt állunk 2/6-os mutatóval, és -11-es kosárkülönbséggel. Ha egy meccsen kapnánk ki ennyivel egy hasonló erõsségû ellenféltõl, akkor azt mondanánk nem is olyan szörnyû. Nyolc meccs után van 11-el több kapott pontunk. Meg kell nyerni a két januári mérkõzést, és akkor a négyben vagyunk. Úgy látom, hogy a két legutolsó EuroLiga mérkõzésünkön is elõreléptünk, fejlõdtünk.”
Forrás: MiZo Pécs 2010 hivatalos honlap

Vajda Anna: „Úgy érzem jó úton járunk, keményen dolgozunk azért, hogy versenyképesek legyünk. 2010 a mi évünk lesz!”

Hirdetés