Hirdetés
Magyarország

Reakciók a PEAC-DVTK találkozó után:

:

Hirdetés

A hazai élvonal 11. fordulójában at Aluinvent DVTK 95-63-as sikert aratott a PEAC-Pécs otthonában. Nézzük, hogy a főszereplők miként értékelték a találkozót.

PEAC-Pécs – Aluinvent DVTK 63-95 (19-29, 15-15, 15-34, 14-17)

Beszámoló, statisztika ITT

Meszlényi Róbert (vezetőedző, PEAC-Pécs): Gratulálok a Miskolcnak, olyan játékot mutattak, mint amilyen a csapat. A mi ritmusunk viszont zaklatott, sok a sérülés, a játékoscsere, így aztán ugyan vannak jó meccseink, küzdünk, és próbáljuk kihozni, ami bennünk van, de ez nem mindig sikerül. Ma sajnos csak ennyi volt bennünk.

Cziczás László (vezetőedző, Aluinvent DVTK): Nagyon sokat készültünk erre a mai találkozóra, mert nagy fontossággal bírt számunkra. Úgy gondolom, hogy becsülettel felkészültünk az ellenfélből, és sok játékelemben föléjük tudtunk nőni. A mérkőzést mégis Shatori Walker-Kimbrough második félidei fantasztikus teljesítményével fordítottuk egyértelműen a javunkra.

Cierra Bravard (PEAC-Pécs): Az a probléma, hogy egész szezonban ritkán játszunk kétszer ugyanabban a felállásban, és ez a folytonos inkonzisztencia ma nagyon meglátszott rajtunk. Nem találtuk önmagunkat, és napvilágra kerültek a gyengeségeink.

Shatory Walker-Kimbrough (Aluinvent DVTK): Kicsit lassan kezdtük a mérkőzést, de utána belerázódtunk a ritmusba. Nagyszerű harmadik negyedet futottunk, és utána ugyan voltak apróbb figyelmetlenségeink, de összességében kézben tartottuk az irányítást.

Fotó: kosarsport.hu – PEAC-Pécs

 

Hirdetés