Hirdetés
Magyarország

Reakciók a PEAC-Győr találkozó után:

:

Hirdetés

Az élvonal vasárnapi játéknapján a PEAC-Pécs 86-68-ra verte az UNI-Győr – MÉLY-ÚT csapatát. A mérkőzés utáni reakciókat a kosarsport.hu segítségével gyűjtöttük össze. A pécsieknél Meszlényi Róbert vezetőedző családi okok miatt volt távol vasárnap este, így Ábrahám Márta és Éles Péter irányításával szerepelt a PEAC.

PEAC-Pécs – UNI Győr – MÉLY-ÚT 86-68 (23-13, 23-16, 20-19, 20-20)

Beszámoló, statisztika ITT

Ábrahám Márta (edző, PEAC-Pécs): Gratulálok a csapatnak, nagyon szépen és jól játszottak ma. Bár jó volt a védekezésünk, az ellenfél viszonylag sok üres dobáshoz jutott, ám kihagyták őket – mi ezzel szemben könyörtelenül kihasználtuk a lehetőségeinket. Négy negyeden keresztül sikerült összpontosítanunk, ami nagy szó.

Mehmedovic Merim (vezetőedző, UNI Győr – MÉLY-ÚT): Ahogy várható volt, komoly problémákkal küzdöttünk védekezésben. Kevés ideje vagyok még együtt a csapattal, de ez az a terület, amivel elsőként kell foglalkoznunk.

Wentzel Nóra (PEAC-Pécs): Nagyon büszke vagyok a csapatra! Már az első negyedben sikerült nagy előnyre szert tennünk, agresszívan védekeztünk, ültek a hárompontosaink, fontos győzelmet arattunk.

Sandra Ygueravide (UNI Győr – MÉLY-ÚT): Igyekszünk a pozitívumokra koncentrálni a mérkőzésből. Még nem tartunk ott, ahol szeretnénk, védekezésben voltak komoly hullámvölgyeink, és a Péccsel ellentétben nem dobtuk be az üres dobásokat.

Fotó: kosarsport.hu

 

Hirdetés