Hirdetés
Magyarország

Reakciók a PEAC-Sopron találkozó után:

:

Hirdetés

Vasárnap a hazai élvonalban a PEAC-Pécs nagy bravúrral 83-77-re legyőzte a Sopron Basket együttesét. Nézzük, hogy a főszereplők miként értékeltek.

PEAC-Pécs – Sopron Basket 83-77 (12-18, 17-19, 32-17, 22-23)

Beszámoló, statisztika ITT

Meszlényi Róbert (vezetőedző, PEAC-Pécs): Nagyon sok gonddal küzdünk mi is, viszont ez a győzelem talán fel tud minket dobni. Nagyon hiányoznak ezek a győzelmek. Az Európa Kupában sajnos a bokszzsák szerepét töltjük be, és ez nem tesz jót az önbizalmunknak. Így aztán nagyon örülök annak, hogy ebből a negatív szériából fel tudtunk állni.

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Gratulálok a PEAC-nak! Nagyon szépen kihasználták a jelenlegi állapotunkat és annak megfelelően alakították ki a stratégiát a mérkőzésen. Abban a szegmensben buktuk el a mecset, amiben erősnek mondhatjuk magunkat. 54 pontot kaptunk a második félidőben, mely eddig nem jellemzett minket. Ez visszajelzés számomra, hogy játékosaim a kijelölt útról letértek. Támadásban rengeteg üres dobóhelyzetünk volt. Rossz passzban vagyunk,nem tudjuk bedobni ezeket. Mentálisan egy picit a csapat ilyen téren problémával küzd, de bízom benne hogy minél hamarabb ezen át fogunk lendülni, és sokkal nagyobb hittel vállaljuk el ezeket a helyzeteket. Gratulálok még egyszer aPEAC-nak, jól játszottak, megérdemelték a győzelmet!

Gémes-Sarok Nikolett (PEAC-Pécs): Nagyon jó érzés volt nyerni, és rettenetesen büszke vagyok a csapatra! Igazi csapatként játszottunk, azok után, hogy szerdán, az Európa Kupa mérkőzésen nagyon rosszul játszottunk. Amit ott elrontottunk, ma javítani tudtuk.

Aleksandra Crvendakic (Sopron Basket): Nehéz most megszólalni. Azt gondolom ezt a mérkőzést leckeként kell felfognunk! Holnap az edzéssel neki kell állnunk kielemezni a hibáinkat, melyeket elkövettünk. Nem követtük a tervet mára, ez vezetett a vereséghez. Tanulnunk kell ebből, és akkor elindulhatunk felfelé. Gratulálunk a Pécsnek, remekül játszottak!

Forrás: kosarsport.hu, wb-sopron.com

Fotó: kosarsport.hu – PEAC-Pécs

 

Hirdetés