Hirdetés
Magyarország

Reakciók a PINKK – Vasas összecsapást követően:

:

Hirdetés

A 18. forduló szerdai játéknapjának záró mérkőzésén a Vasas Akadémia 89-81-es sikert aratott a PINKK Pécsi 424 otthonában. A főszereplők értékelése a kosarsport.hu segítségével.

PINKK-Pécsi 424 – Vasas Akadémia 81-89 (24-21, 17-12, 19-24, 21-32)

Beszámoló, statisztika ITT

Vanja Miljkovic (vezetőedző, PINKK Pécsi 424): Az első félidőben nagyon jól kosaraztunk, a másodikban azonban gyengén, sok hibával. Ki kell elemezni, ez miért és hogyan történt.

Földi Attila (vezetőedző, Vasas Akadémia): Nagyon nehéz meccsen vagyunk túl, de erre számítottunk. Idegesek voltunk, sokáig szenvedtünk. Az első félidőben nem tudtunk mit kezdeni Shenita Landryval, utána azonban a zónavédekezésünkkel felzárkóztunk.

Tetiana Yurkevichus (PINKK Pécsi 424): A Vasas az egyik legnagyobb riválisunk, hetek óta készültünk erre a mérkőzésre. A vereséget a sok eladott labdánk okozta.

Taylor Murray (Vasas Akadémia): A mérkőzés elején nem voltunk eléggé agresszívak. A második félidőre összeszedtük magunkat, az edzéseken begyakorolt védekezésünknek köszönhetően sok labdát szereztük amiből ziccereket tudtunk dobni, valamint a végén a fontos dobásaink is sikeresek voltak.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés