Hirdetés
Magyarország

Reakciók a Sopron bravúros győzelme után:

:

Hirdetés

A Sopron Basket emlékezetes küzdelemben 62-60-ra legyőzte a Fenerbahce-t az Euroliga második fordulójában. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elhangzottakat a klub honlapja foglalta össze.

Sopron Basket – Fenerbahce 62-60 (11-11, 13-14, 22-12, 16-23)

Beszámoló, statisztika ITT

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Boldog vagyok, gratulálok a csapatnak! Fantasztikus munkát végeztek! A szezon legfőbb célját a mai mérkőzésen elértük: Legyőzni önmagunkat a lehető legkeményebb munkát elvégezve. A mai nap folyamán még boldogok lehetünk ezzel a győzelemmel, holnap azonban vissza kell térni a talajra, mert nyakunkon a következő kihívás!

Fegyverneky Zsófia (Sopron Basket): Nagyon örülök neki hogy sikerült megnyerni a meccset! Sztárcsapatról beszélünk, tele olyan játékosokkal, akik posztjukon klasszisok. Ezt a csapatot 60 pontot tartani, azt gondolom, mindent elmond a védekezésünk szintjéről és a csapatmunkáról. Jól felkészültünk, és mindent végrehajtottunk, amit elterveztünk. Támadásban pedig végig fegyelmezettek voltunk. Az ilyen győzelmek megmutatják, hogy jó úton vagyunk, jó irányba haladunk!

Victor Lapena (vezetőedző, Fenerbahce): Kemény meccs volt, gratulálok a Sopronnak! Nagyon koncentráltak voltak, különösen védekezésben. Nem szólhatok egy rossz szót se a játékosaimra, 12 pontról is visszajöttünk. Minden nappal fejlődünk, szükségünk van ilyen meccsekre és arra, hogy a hibáinkat megvizsgáljuk. Nem jó veszíteni, de nem rossz ez, a fejlődés látható!

Cecilia Zandalasini (Fenerbahce): Kemény mérkőzés volt, jó játékosokkal felálló Sopronnal szemben. Voltak lehetőségeink, hogy más legyen a vége, de ezeket nem tudtunk kihasználni. Ez azonban az Euroliga. Keményen dolgozunk tovább, visszanézzük az elkövetett hibáinkat és igyekszünk tanulni belőlük. A sorozat hosszú, nincs okunk aggódni!

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

Hirdetés