Hirdetés
Magyarország

Reakciók a Sopron – Csata mérkőzés után:

:

Hirdetés

Csütörtökön a hazai élvonal első 2020-as mérkőzésén a listavezető Sopron Basket 94-63-ra győzte le közvetlen üldözőjét, az NKE-FCSM Csatát. Az alábbiakban a mérkőzést követő nyilatkozatok olvashatóak a kosarsport.hu segítségével.

Sopron Basket – NKE-FCSM Csata 94-63 (23-20, 31-21, 18-11, 22-11)

Beszámoló, statisztika ITT

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Nagyon örülünk a győzelemnek! Tudtuk, hogy nagyon komoly csapattal állunk szembe, az eredményeik nem véletlenek. Gratulálok is nekik az eddigi teljesítményükhöz! Az első félidő megmutatta hogy melyek azok a területek, amiket fejlesztenünk kell. Csapat szinten jól teljesítettünk, mindenki hozzá tudott járulni a sikerhez. Ez a mi utunk, ebben szeretnénk még hatékonyabbak lenni és a közeljövőben még magasabb szintre eljutni. Jön a következő kihívás a TF ellen szombaton, őket is komolyan vesszük, mint minden egyes csapatot.

Tursics Krisztián (vezetőedző, NKE-FCSM Csata): Gratulálok a Sopronnak a győzelemhez! Teljesen megérdemelten nyertek egy olyan találkozón, ahol nagyon élesek voltak, kiváló dobóformát mutattak. Amiért boldog vagyok, az az, hogy most jött ez a meccs és végre megtapasztalhattuk, milyen egy nálunk magasabb szintű csapat védekezése. Még a labdaátvételekért is meg kellett dolgozni, melyet nehéz edzésen modellezni. Megtapasztalhattuk, milyen ilyen nyomás ellen játszani. Voltak jó döntéseink, kiváló támadásaink, de látni kell, hogy messze van még ez a szint. Dolgozni kell tovább, hogy mi is eljussunk ide. Sok sikert kívánok ellenfelünknek a folytatásra!

Jelena Brooks (Sopron Basket): Gratulálok ellenfelünknek, nagyszerű mérkőzés volt! Tudtuk, milyen játékerőt képvisel az ellenfél, tiszteljük az eredményeiket, alaposan felkészültünk belőlük. Örülök a látszatra könnyűnek tűnő győzelemnek, de nem volt az. A második félidőben mutatott védekezés a mi erőnk, sok energiát mozgósítottunk azon a téren, ezért nyertünk ilyen magabiztosan. Előre kell nézünk, két nap múlva újra mérkőzés, fel kell készülni!

Emma Cannon (NKE-FCSM Csata): Ez a meccs nagyon hasznos és fontos volt nekünk a következő mérkőzéseink szempontjából. A kitűnő ellenfél elleni találkozó arra világított rá, hogy az eddigi jó eredményeink ellenére igenis vannak gyenge pontjaink, s megmutatta azt is, mi mindenben kell előrelépnünk, fejlődnünk.

Forrás: kosarsport.hu

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés