Hirdetés
Magyarország

Reakciók a Szekszárd, a Győr és a Cegléd Európa Kupa mérkőzése után:

:

Hirdetés

A csütörtöki Európa Kupa játéknapon a Győr értékes portugáliai sikert aratott, a Szekszárd Belgiumban, a Cegléd Valenciában maradt alul. Nézzük, hogy a szakvezetők miként értékeltek.

A PEAC-Pécs – Aluinvent DVTK magyar párharcot részletes nyilatkozatcsokor ITT érhető el.

Basket Hema SKW – Atomerőmű KSC Szekszárd 67-48 (18-14, 13-4, 18-12, 18-18)

Beszámoló, statisztika ITT

Djokics Zseljko: – Megtapasztalhattuk, hogy egy aprólékosan kidolgozott szisztéma alapján működik ez a belga klub, kiváló munkát végeznek a fiatal játékosokkal, akik ezúttal remekeltek. Sajnos nekünk semmi sem jött össze, pedig harcoltunk keményen, megpróbáltunk mindent, de ez nem a mi napunk volt.
(Forrás: kscszekszard.hu)

Valencia – VBW CEKK Cegléd 93-49 (24-13, 27-18, 18-11, 24-7)

Beszámoló, statisztika ITT

Gabriel Carrasco: – Temérdek problémával érkeztünk Spanyolországba, a szerdai edzésen ráadásul Kobolák Cintia bal lába is megsérült, így ő sem léphetett pályára. Sokat kivett belőlünk a DVTK elleni bravúros bajnoki győzelem, három tizennyolc éven aluli játékost is be kellett vetnem ezen a napon, rövid volt a kispadunk a riváliséhoz képest. Kiadtuk magunkból a maximumot, de ez nem lehetett elég az Európa-kupa egyik legerősebb csapatával szemben.
(Forrás: nso.hu)

Olivais F.C. – UNI Győr – MÉLY-ÚT 47-64 (12-16, 9-13, 10-22, 16-13)

Beszámoló, statisztika ITT

Milos Pavlovic: – Örülök, hogy a hosszabb szünet előtt nyerni tudtunk idegenben. A játékkal annyira nem vagyok kibékülve, mert nem egészen úgy játszottunk, ahogy szerettünk volna. Jól jön most a szünet, a sérültek visszatérését is nagyon várjuk, hiszen a folytatásban három hét alatt öt kemény meccs vár ránk. Kettő az Európa-kupában a bombaerős spanyol csapatok ellen, a magyar bajnokságban pedig a TFSE, a Szekszárd és a Csata vár ránk.
(Forrás: gyorikosar.hu)

Fotó: FIBA.Basketball

 

Hirdetés