Hirdetés
Magyarország

Reakciók a Szekszárd – Győr összecsapás után:

:

Hirdetés

A 11. forduló rangadóján az Atomerőmű KSC Szekszárd 102-69-re verte az UNI Győr – MÉLY-ÚT együttesét. Nézzük, hogy a főszereplők miként értékeltek.

Atomerőmű KSC Szekszárd – UNI Győr – MÉLY-ÚT 102-69 (16-16, 31-17, 24-19, 31-17)

Beszámoló, statisztika ITT

Zeljko Djokic (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): A második negyedtől sikerült fokozatot váltani, onnantól kezdve nagyon extrán játszottunk, remek támadójátékkal, és jó védekezéssel. Igazi csapatmunkával, szervezetten, az előre gyakorolt feladatok végrehajtásával sikerült nyernünk. Amit ma a szurkolók csináltak, az szenzációs volt, nélkülük biztos nem sikerült volna. Elégedett vagyok csapatom fejlődésének irányával.

Milos Pavlovic (vezetőedző, UNI Győr – MÉLY-ÚT): Nehezen találok szavakat, több mint száz pontot engedtünk az ellenfélnek… Ilyen csapatok ellen, mint a Szekszárd, idegenben nagyon nehéz kontrollálni a játékot – ez az első tíz percben sikerült is, de utána hibákat vétettünk, ami miatt beindult a támadjátékuk. Amikor már 15 volt a különbség, tág rotációval tartották az előnyt. Nagyon rosszul dobtunk, így nem lehetett esélyünk.

Theodoreán Alexandra (Atomerőmű KSC Szekszárd):: Fantasztikus hangulatot teremtettek ma szurkolóink, a tőlük kapott energia szárnyakat adott nekünk a mai este. Csapatmunkával, jó támadásokkal sikerült megnyernünk ezt a rangadót, nagyon jó érzés, hogy beérik a folyamatos, kemény munkánk gyümölcse.

Sandra Ygueravide (UNI Győr – MÉLY-ÚT):: Jól kezdtünk, de aztán hibáinkat könnyen megtorolva átvette a mérkőzés irányítását a Szekszárd. Egy ilyen jó csapat, főleg hazai pályán, könyörtelenül bünteti az ilyen hibákat, és nem engedték, hogy ritmusba kerüljünk. Sajnos tovább kell keresnünk az utat a fejlődéshez.

Fotó: kosarsport.hu – Atomerőmű KSC Szekszárd- Jantner Zsolt

Hirdetés