Hirdetés
Magyarország

Reakciók a TFSE – Cegléd összecsapás után:

:

Hirdetés

A TFSE-MTK végig vezetve 85-62-re verte a VBW CEKK Ceglédet a 16. fordulóban. A reakciókat a kosarsport.hu segítségével gyűjtöttük csokorba.

TFSE-MTK – VBW CEKK Cegléd 85-62 (28-12, 25-13, 18-21, 14-16)

Beszámoló, statisztika ITT

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): Öröm volt nézni a csapatot. Sokat edzettünk a héten ami most ki is jött. Sok fiatal magyar játékos is pályára lépett ma, akik éltek a lehetőséggel. Nagyon büszke vagyok mindenkire. Edzésről edzésre próbálunk javulni és pénteken megpróbálunk visszavágni a Csatának a múltkori hazai vereségért.

Gabriel Carrasco (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): Ellenfelünk a mérkőzést megnyerte már az első félidőben. A harmadik negyedre már túl nagy volt az előnyük és ezáltal lélektanilag is felénk kerekedtek. Innen sajnos már nem tudtunk visszajönni. Gratulálok Biankának.

Németh Alma (TFSE-MTK): Csak edzőmet tudom ismételni, örülünk az eredménynek. Fő erősségünk, hogy mindig a közös munka és a következő edzés lebeg a szemünk előtt. Így teszünk most is, hétfőn találkozunk…

Ketia Swanier (VBW CEKK Cegléd): Én is gratulálok ellenfelünknek. Nagyon jó csapatként működtek, amíg mi sokszor a dobásig sem tudtunk eljutni. Egyszerűen nem állt össze a kép. Remélem az elkövetkezendő hetekben újra jó eredményeknek örvendhetünk.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés