Hirdetés
Magyarország

Reakciók a TFSE – Győr mérkőzés után:

:

Hirdetés

A 8. forduló legnagyobb meglepetését a TFSE-MTK szolgáltatta, miután 70-62-re legyőzte az UNI-Győr – MÉLY-ÚT együttesét. Nézzük, hogy a főszereplők miként értékeltek. A kosarsport.hu összeállítása.

TFSE-MTK – UNI Győr – MÉLY-ÚT 70-62 (17-19, 17-16, 13-15, 23-12)

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): Próbáltuk kihasználni ezt a két hetet, hogy felkészüljünk erre a mérkőzére. Úgy gondolom a mai meccsen mindenki tartotta magát a megbeszéltekhez. Sikerült egy jó stratégiát felépítenünk, ami bevált. Voltak extra teljesítményeink, de fel voltunk készülve erre a győzelemre ma.

Milos Pavlovic (vezetőedző, UNI Győr – MÉLY-ÚT ): Vesztettünk, gyengén kezdtünk, aztán sok labdát eladtunk, ez volt a fő ok. Nagyon-nagyon sok nyitott helyzetet nem használtunk ki. Amíg ilyen rosszul használjuk ki a helyzeteink és rossz a dobószázalékunk, addig nem tudunk előre lépni. 25 napunk van átgondolni a hosszútáv céljaink.

Chanise Jenkins (TFSE-MTK): Nagyon örülünk a mai győzelemnek. Tudtuk, hogy kemény mérkőzés lesz a mai és az elejétől kezdve kiélezett is volt, de végül sikerült megszerezni az első hazai győzelmünket.

Forrás: kosarsport.hu

Fotó: TFSE-MTK

Hirdetés