Hirdetés
Magyarország

Reakciók a TFSE – PEAC találkozót követően:

:

Hirdetés

A hazai élvonal 13. fordulójában a TFSE hosszabbítást követően múlta felül a PEAC együttesét. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu összeállítása alapján.

TFSE-MTK – PEAC-Pécs 93-89 (20-11, 20-28, 22-18, 18-23, 13-9)

Beszámoló, statisztika ITT

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): Óriási csatát nyertünk ma meg. Senkinek nem ment jól a játék, de amikor kellett, akkor lépett közbe csapatkapitányunk, és vállán vitte a lányokat a siker felé. Jó úton haladunk, januárban innen szeretnénk folytatni.

Meszlényi Róbert (vezetőedző, PEAC-Pécs): Úgy gondolom, hogy a TFSE egy nagy karácsonyi csomagot kapott, és nem tőlünk. Mást nem szeretnék mondani.

Süle Krisztina (TFSE-MTK): Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, utána viszont túlságosan is megnyugodtunk, így visszajött a játékba a PEAC. A mérkőzés összképében látszódott, hogy alaposan felkészültünk belőlük karácsony után, és egy emberként küzdöttünk a végsőkig. Végig hittem a sikerünkben.

Maegan Conwright (PEAC-Pécs): Sajnos az első negyedben későn ébredtünk, aminek sietős tempó lett a következménye, ugyanakkor büszkék lehetünk magunkra, mivel minden tőlünk telhetőt megtettünk, és végig meccsben voltunk a győzelemért.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés