Hirdetés
Magyarország

Reakciók a TFSE – Szekszárd találkozó után:

:

Hirdetés

Az Atomerőmű KSC Szekszárd 88-68-as győzelmet aratott a TFSE-MTK otthonában a hazai élvonal 18. fordulójában. A főszereplők értékelése a kosarsport.hu segítségével.

TFSE-MTK – Atomerőmű KSC Szekszárd 68-88 (19-25, 10-17, 17-26, 22-20)

Beszámoló, statisztika ITT

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): Örülünk annak, hogy a Szekszárddal tudtunk játszani, mert remek felkészülés volt a vasárnapi Győr elleni mérkőzésre. Mindig jó velük játszani, mert egy kulturált kosárlabdát játszanak. Megtapasztalhattuk, hogy milyen egy kemény ellenfél ellen játszani úgy, hogy nem jön úgy ritmusba a játékunk, ahogy kellene. De az becsülendő, hogy nem adtuk fel, és a negyedik negyedbe is volt, hogy 9 ponton voltunk rajtuk. Ahhoz, hogy egy ilyen csapatot meg tudjunk verni extrákra van szükség, ami ma nem volt a pályán nálunk. Sajnáljuk, hogy 20 pont lett a különbség. Itthon 90 kapott ponttal nem lehet meccset nyerni. De ne feledjük el, hogy újonc csapat vagyunk, és tovább kell folytatnunk a munkát, hogy a kitűzött céljainkat el tudjuk érni az év végére. Sok sikert kívánok a Szekszárdnak, és kívánom, hogy érjék el mindazt amit elterveztek.

Zeljko Djokic (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Először is szeretnék gratulálni edző kollégámnak. Szerintem az egész szezonban nagyon szépen dolgoznak. Három légióssal, közülük kettő amerikaival, akik meccsről meccsre extrát hoznak. Ez is volt a tervünk, hogy megfogjuk őket. Nagyon jól felkészültünk, és tetszett mindaz amit védekezésben, támadásban nyújtottunk ma.Nagyon szépen betartották a taktikai utasításokat, amiket a mérkőzés elején megbeszéltünk, egészen az utolsó negyedig, ahol kiengedtünk kicsit, 22 pontot kaptunk. Ezen dolgozni fogunk, hogy ne forduljon elő többet. De nagy gratuláció a TF-nek.

Süle Krisztina (TFSE-MTK): Azt éreztem belülről, hogy nincs meg a ritmusunk. Nyilván ez a Szekszárd kemény védekezésének is volt köszönhető. Nagyon agresszívan játszottak. Annak viszont örülök, hogy a sérültjeink lassan felépülnek. Vasárnapra készülünk, és remélem, hogy Győrben egy nagyon jó mérkőzést tudunk játszani.

Marie Ruzickova (Atomerőmű KSC Szekszárd): Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, mivel a TFSE nagyon erős otthon.De megfelelően felkészültünk, és nagyon örülök neki, hogy győzelemmel térhetünk haza, mert nagyon fontos mérkőzés volt, így a szezon végén.

Fotó: kosarsport.hu 

Hirdetés