Hirdetés
Magyarország

Reakciók a TFSE – Vasas összecsapást követően:

:

Hirdetés

Megszerezte ötödik győzelmét az élvonalban a TFSE-MTK, miután a Vasas Akadémiát 81-60-ra múlták felül. A találkozót követő reakciókat a kosarsport.hu segítségével gyűjtöttük csokorba.

TFSE-MTK – Vasas Akadémia 81-60 (22-21, 17-9, 18-18, 24-12)

Beszámoló, statisztika ITT

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): Először is gratulálni szeretnék a csapatomnak. Úgy érzem szépen felkészültünk a Vasasból. Igazából csak a második félidőben sikerült megvalósítani, amit terveztünk. Büszke vagyok Doktor Annára, akinek ez az első NB1/A-s szezonja. Felkészülünk a BEAC-ból és reméljük meg tudjuk szerezni a 3. hazai győzelmünket.

Földi Attila (vezetőedző, Vasas Akadémia) : Gratulálok a hazai csapatnak. Mi nagyon rosszul játszottunk, a mérkőzés összes szegmensében jobbnak bizonyult a TFSE. Túléltünk már ennél nagyobb csapásokat is, úgyhogy ezt is túl fogjuk. Most csak egy dolgot tehetünk, készülünk a következő meccsre.

Doktor Anna (TFSE-MTK): Nagyon örülök, hogy nyerni tudtunk. Én is úgy érzem, hogy jól fel tudtunk készülni az ellenfélből. Elég hektikus mérkőzés volt, mindkét csapat nagyon sokat hibázott, de ebből most mi tudtunk jobban kijönni. Nagyon jónak éreztem a csapategységet, úgyhogy csak így tovább.

Böröndy Vivien (Vasas Akadémia): Nagyon sajnálom a mérkőzést. Úgy érzem edzőnkkel jól felkészültünk, de sajnos nem tudtunk sok mindent megvalósítani. Nagyon elengedtük őket, innen nem tudtunk visszajönni. Többször sikerült közelebb férkőzni hozzájuk, ez sokat kivett belőlünk, így nem volt több ebben a mérkőzésben.

Fotó: kosarsport.hu

 

Hirdetés