Hirdetés
Magyarország

Reakciók a Vasas – TFSE összecsapást követően:

:

Hirdetés

A TFSE-MTK a 21. forduló szombati játéknapján 84-77-es sikert ünnepelhetett a Vasas Akadémia otthonában. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

Vasas Akadémia – TFSE-MTK 77-84 (19-15, 22-24, 18-22, 18-23)

Beszámoló, statisztika ITT

Földi Attila (vezetőedző, Vasas Akadémia): Hasonlóan fájó vereséget szenvedtünk a TF ellen, mint idegenben azzal a különbséggel, hogy most jobb meccset játszottunk. Megint saját hibánk és dekoncentráltságunk miatt kaptunk ki. Nem ért minket meglepetés a mérkőzés alatt, az történt, amire készültünk. Egyszerűen kulcshelyzetekben azokat az embereket hagytuk dobni, akiről tudtuk, hogy jó befejező. Kicsit a Cegléd elleni párharcra emlékeztet ez a találkozó, kezünkben volt a győzelem, de megvertük saját magunkat.

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): Ez ma egy igazi csapatgyőzelem volt. A kupadöntő előtt próbáltunk mélyebb rotációval játszani, és pihentetni kulcsjátékosainkat. Azt gondolom ez sikerült, de kemény harcot hozott ez a találkozó. Most jön a bajnokság legfontosabb szakasza, úgyhogy készülünk gőzerővel, de már most nagyon boldogok vagyunk, hogy újoncként ilyen szép eredményeket érünk el.

Brianna Fraser (Vasas Akadémia): Azt gondolom jól kezdtük a mérkőzést, keményen küzdöttünk az első másodperctől, és magunkhoz is ragadtuk az előnyt. Nagy nyomást gyakoroltunk végig a labdára, a szerencse azonban nem a mi oldalunkon állt, vagy nem tudtuk megszerezni a kétes labdákat vagy nem sikerült gyorsan befejezni az akciót. Apró részletek döntöttek ezen a találkozón, sajnálom a végeredményt.

Alisia Jenkins (TFSE-MTK): Mindkét csapat remek teljesítményt nyújtott, nehéz ellenféllel néztünk ma szemben. Úgy gondolom ez a találkozó megmutatta, miben kell még fejlődnünk az edzéseken, ezen fogunk dolgozni.

Hirdetés