Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a ZTE – BEAC mérkőzés után:

:

Hirdetés

Szombaton a hazai élvonal 21. fordulójában a ZTE NKK 89-57-re legyőzte az ELTE-BEAC Újbudát. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

ZTE NKK – ELTE-BEAC Újbuda 89-57 (26-12, 14-18, 24-14, 25-13)

Beszámoló, statisztika ITT

Horváth Zsófia (vezetőedző, ZTE NKK): Természetesen örülök a győzelemnek és örülök a fiatal magyar játékosok jó teljesítményének is. Némi küzdőszellemet és megalkuvást nem tűrő játékot mi is átvehetnénk a pesti fiataloktól. Örülök a győzelemnek, jól is kezdtünk, de ilyen bealvásokat, amiket elkövettünk nem engedhetünk meg magunknak, mert megbüntethetik az ellenfeleink. Szerencsére ki tudtunk lábalni a gödörből és amennyire örülök a sikernek és annak, hogy mindenki pályára tudott lépni, annyira nem örülök a lassú és körülményes játéknak. Megyünk tovább, hiszen előttünk a kupa negyeddöntő.

Balogh Judit (vezetőedző, ELTE-BEAC Újbuda): Jobb lett volna, ha van rajtam egy erősen sötét napszemüveg, de sajnos nem volt, így mindent láttam. Tizenhat év alatt nem sikerült egyetlen egy jó meccset sem játszanunk itt Zalaegerszegen. Azt kell higgyem, valamilyen varázslat ül ezen a pályán, amikor itt játszunk. Nem volt esélyünk. Örülök, hogy az ellenfél fiataljai jól játszanak, de én egyszer annak is szeretnék örülni, hogy mi jól játszunk.

Kovács Georgina (ZTE NKK): Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, beestek a dobásaink, futottunk és védekeztünk. A második negyedtől egy kicsit visszavettünk és ezt a BEAC jó ritmusban játszva kihasznált és hat pontra feljöttek. A folytatásban összekaptuk magunkat és végig kontrollálni tudtuk a mérkőzést és sima győzelmet szereztünk.

Laklóth Anna (ELTE-BEAC Újbuda): Kicsit foghíjasan érkeztünk és szeretném hinni, hogy ennyi különbség nincs a két csapat között. Nagyon sok külső dobást engedélyeztünk a hazaiaknak, amit jó százalékkal értékesítettek is. Kevés jó teljesítmény volt ma a csapatunkban, így csak ennyire futotta.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés