Hirdetés
Magyarország

Reakciók a ZTE – Cegléd meccset követően:

:

Hirdetés

A 14. fordulóban a ZTE NKK 96-63-ra legyőzte a VBW CEKK Ceglédet. A főszereplők értékelése a kosarsport.hu segítségével.

ZTE NKK – VBW CEKK Cegléd 96-63 (24-19, 30-15, 17-14, 25-15)

Beszámoló, statisztika ITT

Horváth Zsófia (vezetőedző, ZTE NKK): A védekezés volt a kulcsa ennek a meccsnek is. Jól védekeztünk, de ahogy Andela is elmondta, az sem mindegy, hogy milyen százalékkal dob egy csapat. Ez ugye nem jöhet minden meccsen, de a védekezést pont így kellene csinálnunk, ahogy tettük. Ez mutat előre! Gratulálok a csapatomnak, a jó dobószázaléknak,, de személy szerint a védekezésünknek jobban örülök.

Gabriell Carrasco (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd):  A hozzáállásban láttam különbséget. Jól kezdtünk, megvoltak a lehetőségeink és pontjaink, de a folytatásban valami megváltozott. A hárompontosok hatékonysága kimagasló volt, nem tudtuk megakadályozni ellenfelünket, hogy ilyen jól dobjanak. Hiányolom azt a hozzáállást a csapatomtól, ami az A csoporthoz szükséges.

Andela Delic (ZTE NKK): Új évet jó győzelemmel kezdeni, sikerült megvédenünk a hazai pályát. Büszke vagyok a csapatra, mert jól védekeztünk és támadásban is jártak a labdák és csapatként játszottunk. Az pedig már csak extra, hogy ilyen százalékkal tudtunk dobni ezen a meccsen

Kristina Higgins (VBW CEKK Cegléd): Az elején a mérkőzésnek az történt, amit szerettünk volna, de utána nagyon sok hárompontost dobott az ellenfelünk és könnyen elléptek. Próbáltunk még visszakapaszkodni, de ez nem sikerült. Javítanunk kell a teljesítményünkön, mert még hosszú szezon van előttünk.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés