Hirdetés
Magyarország

Reakciók a ZTE – PEAC meccs után:

:

Hirdetés

A ZTE NKK 87-74-re múlta felül a PEAC-Pécset a hazai élvonal 17. fordulójában. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

ZTE NKK – PEAC-Pécs 87-74 (18-22, 18-18, 25-14, 26-20)

Beszámoló, statisztika ITT

Horváth Zsófia (vezetőedző, ZTE NKK): Az első félidőben mérges voltam a csapatomra, mert nagyon puhán védekeztünk és hagytuk, hogy ellenfelünk fölénk kerekedjen. A második félidőben a védekezésünk feljavult s támadásban is sokkal pontosabbak lettünk és ez meghozta számunkra a fontos sikert.

Meszlényi Róbert (vezetőedző, PEAC-Pécs): A találkozó első felében jól megvalósítottuk, amit elterveztünk, de így is sok második esélyt adtunk ellenfelünknek. Jól védekeztünk, kellően agresszívek voltunk. A második félidőt puhán kezdtük, védekezésben és támadásban is visszaestünk. Az egész mérkőzésen túl nagy volt a faultarány és ez a végén döntőnek bizonyult.

Keyona Hayes (ZTE NKK): Egy kicsit lassan kezdtünk, de amikor a második félidőben összeszedtük a védekezésünket, akkor a dobásaik is beestek és a ritmusosabban játszottunk. Agresszívebbek lettünk és pontosabbak és ez meghozta a sikert számunkra.

Cierra Bravard (PEAC-Pécs): Jól felkészültünk ellenfelünkből és az elején jól is játszottunk. A félidőben egy kicsit befolyásolták a játékvezetők a mérkőzés ritmusát. A második félidőben megérdemelten nyertek a hazaiak. Kizökkentünk a jó védekezésüktől a ritmusunkból és már nem tudtunk visszajönni.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés