Hirdetés
Magyarország

Renczes Rebekát sok mindenre megtanította a sport:

:

Hirdetés

A TEOL.hu portál Renczes Rebekáról készített egy összeállítást. Az Atomerőmű KSC Szekszárd fiatal tehetsége a 2018/2019-es tanévben is kitűnő bizonyítványt vihetett haza. Ezen felül kadett korosztályban bajnoki aranyérmet szerzett, az U16-os válogatottal pedig ezüstérmet nyert tavaly nyáron a bakui Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF). Ezen eredményeknek köszönhetően „Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2019” elismerést vihetett haza.

Sok mindenre megtanított a sport, többek között arra, hogyan osszam be jól az időmet, hogy kihozzam magamból a maximumot, és mindig a legjobbamat nyújtsam, ezeket pedig a tanulás során is kamatoztatni tudom.

– nyilatkozta a lapnak Renczes Rebeka.

A Garay János Gimnázium tizenegyedikes tanulója jövőre érettségizik. Az angolból és németből középfokú nyelvvizsgával rendelkező fiatal (angolból a felsőfok is úton van) a Budapesti Corvinus Egyetemen szeretné folytatni tanulmányait – írja a lap.

A matematika és az idegen nyelv a kedvenc tantárgyam, érdekel a gazdálkodás és a menedzselés, úgyhogy ilyen irányba nézelődök.

– tette hozzá Renczes Rebeka.

A teljes összeállítás ITT olvasható.

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés