Hirdetés
Magyarország

Rendhagyó találkozóra invitálja szurkolóit az Atomerőmű KSC Szekszárd:

:

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés

Április 14-én csütörtökön rendhagyó szurkolói találkozóra invitálja szurkolóit a Szekszárdi Városi Sportcsarnokba az Atomerőmű KSC Szekszárd – írja a klub Facebook oldala.

A 17:30-kor kezdődő esemény keretein belül belekukkanthattok, hogy az edzésen hogyan készülünk a döntőre, majd az edzés után – természetesen a lányok és a stáb részvételével – kötetlen beszélgetésre, dobálgatásra, fényképezkedésre és aláírás-gyűjtésre is sor kerülhet majd; sőt, akár egy koccintásra is!
Gyere el Te is, találkozz kedvenceiddel, szelfizz, beszélgess a többi szurkolóval – dobbanjon együtt a Kék Szív már a döntő kezdete előtt!!!

– fogalmaz a csapat felhívása.

Mint ismert, az Atomerőmű KSC Szekszárd a bajnoki elődöntőben 2-1-re győzte le az NKA Universitas PEAC együttesét. A sorsdöntő harmadik meccsen, melyen 75-54-es szekszárdi siker született, a szurkolók fantasztikus hangulatot varázsoltak, melyről lapunk hasábjain is megosztottunk egy remek videós összeállítást.

A bajnoki döntőben a Sopron Basket lesz az Atomerőmű KSC Szekszárd riválisa. Az első mérkőzést április 16-án, szombaton 19 óra 30 perctől rendezik Sopronban. A pártharc az egyik fél harmadik sikeréig tart.

Hirdetés