Hirdetés
Archivum

Roberto Iniguez és Candice Dupree rövid nyilatkozata a kurszki bravúr után:

:

Hirdetés

Szerdán a nõi kosárlabda Euroliga 12. fordulójában a Sopron Basket hosszabbítást követõen 93-83-as gyõzelmet aratott a Dinamo Kurszk otthonában. Ezzel a magyar csapat elvette az oroszok veretlenségét. A találkozót követõen Roberto Iniguez vezetõedzõ és a 24 pontot elérõ Candice Dupree nyilatkozatát közölte hivatalos honlapján a soproni klub.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

“Minden tiszteletünk a Kurszk csapatáé. Veretlenül meneteltek, de tudjuk, nem egyszerû minden meccset megnyerni. Ha nagyon erõs vagy, mindenki azt gondolja, hogy mindenkit legyõzöl. Ez azonban nem olyan egyszerû. Nagyon büszke vagyok a csapatra! Az elmúlt két mérkõzést apróságokkal vesztettük el, talán most visszakaptuk ezt, megérdemeltük a gyõzelmet! Különösen ahogy a negyedik negyed elveszített hajrája után visszajöttünk a hosszabbításban. Folytatjuk a munkát! Értékes gyõzelem a mai, de leginkább az érzés, amit a mutatott játék okoz. Sok fiatallal dolgozunk, akik követnek el természetesen hibákat, de rengeteget tanulnak ezekbõl a mérkõzésekbõl! Büszke vagyok rájuk! ” – értékelt Roberto Iniguez vezetõedzõ.

“Nagyon jó meccset játszottunk! A veretlenhez érkeztünk, felszabadultan, teher nélkül. A negyedik negyed hajrájában nagy nyomás nehezedett ránk, de remek csapatmunkával erõsek maradtunk a hosszabbításra is. ” – fogalmazott Candice Dupree.

Hirdetés
Hirdetés