Hirdetés
Archivum

Romina Ciappina a DVTK új igazolása:

:

Hirdetés

Az Aluinvent-DVTK rövid közleményben jelentette be, hogy szerzõdtették Romina Ciappina-t.

Ciappina 26 éves kora ellenére már komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, két szezont játszott az Euroligában, hármat pedig az Európa Kupában. Legutóbb 2013-ban szerepelt az európai porondon: a francia Hainaut Basket játékosaként 12 pontot és 5 lepattanót átlagolt, és csapatával a legjobb 8 közé jutott az Európa Kupában – olvasható a DVTK közleményében.

– Örülök, hogy a magyar bajnokságban szerepelhetek, amelyik Európa egyik legerõsebb és legszínvonalasabb versenysorozata, tele WNBA játékosokkal. Komoly célokért harcol a DVTK, és én mindent meg fogok tenni, hogy ezeket el is érjük – mondta Romina Ciappina a DVTK hivatalos honlapjának.

– Nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkezõ játékost sikerült szerzõdtetnünk Romina személyében, aki több poszton is bevethetõ. Biztos vagyok benne, hogy szurkolóink hamar megkedvelik csupaszív játékát – nyilatkozta Maikel Lopez a DVTK vezetõedzõje.

A következõ napokban tovább erõsödik majd az Aluinvent DVTK Miskolc kerete, elsõsorban magas posztokon várhatóak új játékosok.

Hirdetés