Hirdetés
Magyarország

Rövid értékelések az Aluinvent DVTK – Reyer Venezia találkozó után:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK remek teljesítménnyel 10 pontos 85-75-ös előnyre tett szert a Reyer Venezia ellen Euroliga selejtezőn. A szerdai miskolci találkozó után a két vezetőedző értékelt a sajtótájékoztatón.

“Nagyon szép mérkőzést játszottunk, a lányok újra egymásra találtak a drukkereikkel. Az ellenfél legjobbja, a litván Gintarė Petronytė ugyan nem játszott, de ez semmit sem von le az érdemeinkből. Különleges ez a győzelem, mert nem minden kulcsember hozta a legjobbját, ezzel együtt száz százalékban megérdemelten nyertük meg a meccset. A visszavágó nehéz lesz, a tíz pont jelentős előny, de a párharc végkimenetelét tekintve határeset. Nagy reményekkel fogunk elutazni, de lehet, még mindig nem mi vagyunk a továbbjutás favoritjai.” – idézi Cziczás László szavait az Aluinvent DVTK honlapja.

A Reyer Venezia szakvezetője is azt emelte, hogy a 10 pont egy nagyon érzékeny határ a velencei visszavágó esélyeit tekintve. “Kemény és nagyon forró hangulatú mérkőzés volt. Rosszul kezdtük a mérkőzést, utána végig azzal voltunk elfoglalva, hogy visszajöjjünk. Végül tíz pont lett a különbség, ez pont az a határ, ami még semmit nem döntött el. Nyilván a visszavágón mindent megpróbálunk, hogy megnyerjük a párharcot.” – fogalmazott Giampiero Ticchi.

Hirdetés