Hirdetés
Archivum

Rutinos hátvédet és centert igazolt a ZTE NKK:

:

Hirdetés

A ZTE NKK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Nadia Parker és Janeesha “Chucky” Jeffery személyében rutinos hátvédet és centert igazolt a következõ évadra. Részletek a klub közleményében.

Forrás: ZTE NKK hivatalos honlap

Az elmúlt hónap közepén jelentettük be, hogy Sigi Koizart, Elisabeth Pavelt és Gorjanácz Ágnest sikerült leigazolnunk. Csapatunk szakmai stábja megtalálta és megegyezett a kettes és az ötös posztra a megfelelõ külföldi játékossal is. A center posztara az amerikai Nadia Parker érkezik. A 190 cm magas játékos legutóbb a török bajnokságban a Mersin BSB Gelisim csapatában szerepelt, ahol mérkõzésenként 18,6 pontot, 13,7 lepattanót, 2 gólpasszt átlagolt.

Gáspár Dávid:- Nadia tapasztalt játékos, aki több európai ligában (török, szlovák, román. lengyel) bizonyított már és nagy segítséget jelenthet a csapatunknak az 5-ös poszton, ahol erõsítésre szorulunk. Képességei és játéktudása alapján meghatározó játékosa lehet az együttesünknek és nagy örömmel vettük, hogy az idei szezonban a mi csapatunkat választotta.

A hátvád posztra az amerikai Janeesha “Chucky” Jeffery érkezik.

A Colorado Springsbõl származó, 26 éves, 178 cm magas kosaras az elmúlt két idényét a romániai Sepsi-SIC csapatánál töltötte, ahol meghatározó szerepet töltött be. A több poszton is bevethetõ amerikai játékos az Atlanta Dream csapatánál, a WNBA-ben is játszott.

Gáspár Dávid:- Chucky egy fiatal, atletikus játékos a védelem bontásának egyik legfõbb felelõse lesz, aki nem utolsósorban kiváló védõ és lepattanózó is. Nagyszerû szezont produkált az elmúlt idényben, Romániában, ahol a bajnokságot és a kupát is megnyerték a Sepsiszentgyörgy csapatával. Bízunk a képességeiben és játéktudásában és nagy örömünkre szolgál, hogy õ is nálunk képzeli el a jövõjét.

Nadia és Chucky érkezésével teljessé vált csapatunk légiós sora. A magyar maghoz érkezhet még az alapozás kezdetéig fiatal játékos.

Forrás: ZTE NKK hivatalos honlap

Hirdetés