Hirdetés
USA

Sabrina Ionescu és Steph Curry együtt edzett a jövő heti WNBA Draft előtt:

:

Hirdetés

Szigorúan 6 láb, azaz közel 2 méter távolságot tartva, de együtt edzett Sabrina Ionescu és Steph Curry. Ezt a WNBA Draft várható 1/1-ese osztotta meg Instagram oldalán.

Sabrina Ionescu és Steph Curry kapcsolata régre nyúlik vissza. A sajtóban is sokszor megjelent történet, hogy 13-14 évesen Ionescu nagy rajongója lett Curry-nek. Egy ekkor készült fotó kettőjükről bejárta a tengerentúli sajtót. Azóta pedig kiváló szakmai barátsággá alakult a viszonyuk. Curry akkor is ott volt a lelátón, amikor Ionescu elérte a 25. tripla-dupláját. Ekkor hangzott el azon ismert nyilatkozata, hogy azt a fajta mentalitást, versenyzői adottságot, amivel Ionescu rendelkezik, nem lehet tanítani.

Nagyon jó, hogy Steph itt van és kialakult ez a munkakapcsolat. Furcsa belegondolni, hogy gyerekként néztem a játékát és próbáltam őt utánozni, most pedig bármikor írhatok neki üzenetet vagy hívhatom, ha szükségem van valamire.

– fogalmazott Ionescu az NBC-nek.

Az Oregon egykori klasszisának minden tanács jól jöhet most, mivel élete legnagyobb lépése következik. Jövő héten profinak áll és óriási felhajtás lesz körülötte. Egyetemi szinten minden fontos díjat bezsebelt. Sabrina Ionescu a Wooden, a Naismith és a Wade – díjak mellett az Associated Press, az edzők szakszervezete (USBWA) és az ESPN.com szavazásán is az év legjobbja lett. Két komoly rekorddal, a 26 tripla-duplával és a teljes egyetemi karrierje szintjén 2000 pont (2562), 1000 gólpassz (1091) és 1000 lepattanó (1040) átlépésével zárt.

Hirdetés