Hirdetés
Magyarország

Saját nevelésű játékos tér vissza a Csatához:

:

Hirdetés

A Ludovika-FCSM Csata bejelentette, hogy szerződtette Angyal Nikolettet.

Budapest már régóta az Angyalok városa, a Csata pedig ismét az Angyalok csapata lesz, hiszen a Ludovika-FCSM Csata leigazolta a Csata DSE nevelésű, évek óta a fővárosban kosárlabdázó Angyal Nikolettet

olvasható a klub hivatalos honlapján megjelent közleményben, mely kiemeli: az 1998-as születésű Nikolett a Csata utcában eltöltött évek után az ELTE BEAC Újbuda és a TFSE-MTK együtteseiben szerzett élvonalbeli rutint.

Angyal Nikolett 187 cm magas, 4-es poszton bevethető, így érkezésével bővülnek a csapat palánk alatti variációs lehetőségei. “Teljesen váratlanul ért a Csata megkeresése, de nagyon örültem neki.” – fogalmazott a 22 éves játékos, aki azt is elmondta: szüksége volt a váltásra és nagyon várja már a szezonkezdést új csapattársaival.

Krasovec Lili távozása után feltétlenül szükség volt még belső pozíciós, magyar játékosra

– hívta fel a figyelmet a Ludovika-FCSM Csata vezetőedzője. Tursics Krisztián szerint a hazai piacon nagyon kicsi a merítési lehetőség, a klub viszont nem szeretett volna légióssal megoldani a problémát. Nikolett pozitívan fogadta a megkeresést és azonnal igent mondott. Csata nevelésként jól ismeri a szakmai stáb – mondta.

Fotó: Ludovika-FCSM Csata

Hirdetés