Hirdetés
Magyarország

Sajtótájékoztatót tartott a Győr a Sepsi elleni mérkőzés előtt:

:

Fotó: gyorikosar.hu

Hirdetés

Szerdán 18 órakor az Európa-kupa csoportkörének utolsó fordulójában a román Sepsi csapatát fogadja az UNI-Győr – MÉLY-ÚT. A továbbjutásra még minimális esélye van a csapatnak, de nem csak a saját kezében van a sorsa – olvasható a klub honlapján.

A meccset felvezető sajtótájékoztatón Iványi Dalma, vezetőedző így nyilatkozott a várakozásairól: „Vasárnap fontos győzelmet arattunk a magyar bajnokságban, így pozitív érzésekkel, élményekkel érkezünk ebbe a meccsbe. Szeretnénk ezt a jó teljesítményt folytatni a Sepsi ellen is. Nem lesz könnyű dolgunk, kemény meccsre számítok. Ellenfelünk más szerkezetű csapat, mint mondjuk a PEAC, de ellenük is lemérhetjük, hol tartunk, és segíti a felkészülést a szezon folytatására.”

A játékosok részéről Dubei Debóra is optimistán várja a párharcot: „Mindent megteszünk azért, hogy ott folytassuk, ahol a PEAC ellen abbahagytuk. A vasárnapi siker nagyon kellett a lelkünknek, az önbizalomnak, és egy újabb győzelem olyan lendületet adhat, mely segíthet a következő bajnoki mérkőzések megnyerésében. Mindenképpen szeretnénk jó teljesítményt nyújtani, mert idén eddig kevés olyan meccsünk volt, ahol igazán jó teljesítményt nyújtottunk, ezzel adósak vagyunk szurkolóinknak. Remélem, innentől kezdve felfelé ível a formánk, és úgy küzdünk, harcolunk, játszunk, mint a tavalyi szezonban.

A Sepsi részéről Pásztori István, a klub vezetője nyilatkozott: „Érdekes felkészülés után vagyunk. A hétvégén rendezte meg a 3×3-as szakágban a Román Kupát a szövetség. Ez nem igazán jött jól az amúgy is túlterhelt játékosoknak, komoly fizikai terhet jelentett ez, de már az új feladatra koncentrálunk. Az utazásunk sem volt zökkenőmentes, a bécsi járatot törölték, így tizenhárom órás buszutazás után érkeztünk meg. Viszont már hétfőn jöttünk, így azért van időnk regenerálódni.”

A Sepsi játékosainak képviseletében a montenegrói Jovana Pasic mondta el, mit vár a találkozótól: „Jó meccset szeretnénk játszani, és a legjobban befejezni a csoportkört. Egy busznyi szurkolónk érkezik, ők komoly támogatást jelentenek számunkra, az egyik legjobb tábor Európában a női kosárlabdázás terén, nekik is szeretnénk örömet szerezni egy szép győzelemmel.”

 

Hirdetés