Hirdetés
Európa

Sandra Ygueravide csatlakozott a Villeneuve-d’Ascq csapatához:

:

Hirdetés

Az elmúlt évadot Győrben töltő Sandra Ygueravide a francia Villeneuve-d’Ascq együttesét erősíti a következő szezonban. A rutinos spanyol irányító szerdán csatlakozott be a klub felkészülésébe.

Ygueravide mellett Courtney Hurt és Haley Peters is minap kezdte meg az egyéni edzéseket a klub kötelékében. Mind a három légiós minden orvosi vizsgálaton és teszten átment.

A csonka szezonban a 172 cm magas 35 éves Ygueravide a győri együttesben a bajnokságban 29.6 perc alatt 14.5 pontot, 3.3 lepattanót és 5.1 gólpasszt átlagolt. Az Európa Kupában 31.9 perc alatt 12.4 pont, 4.6 lepattanó és 2.4 gólpassz került mérkőzésenként a neve mellé.

A Villeneuve-d’Ascq-nál egyelőre nem tudnak csapatedzéseket tartani. Múlt héten a Covid-19 tesztek alkalmával volt egy pozitív eset a klubnál.

A tervek szerint augusztus 22-én és 25-én egy belga csapattal játszottak volna. Ezen találkozók bizonytalanok. Az viszont biztos, hogy a hagyományos mondeville-i tornán (augusztus 29-30.) indulnak a Landerneau, a Bourges és a házigazda Mondeville mellett.

Hirdetés