Hirdetés
3x3

Sandra Ygueravidéval a keretben edzőtáborozott a spanyol 3×3-as válogatott:

:

Hirdetés

A héten összetartáson vett részt Madrid mellett a spanyol 3×3-as válogatott. Az UNI-Győr – MÉLY-ÚT irányítója Sandra Ygueravide is helyet kapott a csapatban.

Az összetartáson Ygueravide mellett Vega Gimeno, Aitana Cuevas, Irene San Román és Marta Canella vett részt. Bengaluru-ban az olimpiai selejtezőn a spanyolok ellenfelei Olaszország, Tajvan, Svájc és Indonézia lesznek a csoportkörben.

“Nehéznek ígérkezik a torna. Három helyért 20 csapat harcol. A lehető legjobb formában kell érkeznünk. Érdemes komoly energiát fektetni a munkába, mert a díj, az olimpiai szereplés lehetősége, mindent megér.” – mondta Ana Junyer vezetőedző a spanyol szövetség hivatalos honlapjának nyilatkozva.

“Az első feladat, hogy meg kell határoznunk azt a négy játékost, akikkel utazunk Indiába. Ehhez ez az edzőtábor nagy segítséget jelentett. Paula Palomares és Nuria Martínez, akik szintén sokat tettek azért, hogy eljussunk ideáig, biztosan nem jöhetnek velünk Indiába. Ezen felül el kellett kezdenünk a taktikai elemek gyakorlását. Mi több kihívással küzdünk, mint a többi ország, hiszen az első és a másodosztályból, illetve Sandra esetében külföldi klubból érkeznek a játékosok. Sokkal hosszabb felkészülési időszakkal, nemzetközi tornákkal számolhatnak máshol.” – nyilatkozta az edzőnő.

A pár napos edzőtáborban férfi csapatokkal is megmérkőzött a spanyol válogatott és elvégezték a játékosok orvosi felmérését.

Fotó: FIBA:Basketball

Hirdetés